fbpx
vanaf 1.200,-

Hagende bovernamen

 • RKorte wachttijden, dus snel geholpen.
 • RErvaren cosmetisch arts en dermatoloog.
 • RAangesloten bij NVCG, NVDV, DDG.
 • RInternationale trainers voor cosmetische behandelingen.
 • RNatuurlijk resultaat.
 • RBeoordeling van 9.5 door onze cliënten.

Behandeling

Liposuctie / Smartsculpt bovenarmen:

Hangende bovenarmen is een van veel voorkomende probleem bij zowel vrouwen als mannen.  Lokale vetophoping in combinatie met slappe huid resulteert in een hangende effect van de bovenarmen en kan als zeer vervelend ervaren worden. Deze vet ophoping is soms heel moelijk af te trainen en krijgt u de slappe huid nagenoeg niet strakker. De hangende bovenarmen kan ook in de weg zitten met zitten met kleding of dagje strand of zwebadbezoek. Een liposuctie (icm lipolaser) is dan in dit geval een ideale oplossing voor zowel mannen als vrouwen.

Informatie:

Bij liposuctie van de bovenarmen zijn 2 dingen erg belangerijk:  egaal weghalen van de vet die huid naar beneden drukt en verstrakken van de huid. De vet wordt definitief verwijderd en slappe huid wordt weer strakker gemaakt.  Hierdoor kunnen we de contouren van uw arm veranderen, de verloren elasticiteit terug geven aan uw huid en uw arm weer slanker en strakker laten lijken.  Liposuctie en lipolaser gebeurt onder lokale verdoving dat betekent dat u niet opgenomen hoeft te worden en direct na de behandeling mobiel bent en naar huis kan. Liposuctie onder lokale verdoving heeft als voordeel dat u niet onder narcose hoef daardoor is de behandeling veel veiliger met veel minder kans op complicaties. Herstel van de bovenarmen neemt ongeveer 2-3 dagen in beslag waardoor al heel snel uw activiteiten kan hervatten.

De toegepaste techniek is de bewezen Microaire PAL techniek al dan niet in combinatie met Smart Sculpt Lipolaser

Microaire PAL-650 is een effectieve manier van liposcutie met zeer hoge precisie. Systeem is special ontworpen voor verwijderen kleine- en grote- vetvolumes en body contouring.

Smart Sculpt Lipolaser 980nm Medart is een revolutionaire systeem met 2 functies:

 1. dat vetcellen laat smelten middels een laserstraat. 
 2. Huidverstrakking

Beide systemen worden vaker toegepast voor maximale effect van de behandeling van de bovenarmen. Bij jongere patienten met milde klachten en subtiele vetopholing kan soms alleen SmartSculpt volstaan.

Feiten over liposuctie:
Anesthesie: Plaatselijke verdoving
Duur ingreep

40-80 minuten

Methode Microaire PAL
SmartSculpt Lipolaser met Medart 980nm
Hersteltijd 2-3 dagen

 

Kosten:
Lipoedeem intake 1.200,-
1ste Lipoedeem liposuctie  1.200,-
Maag/buik/Taille 1.999,-
Bovenbenen per been 129,-

planning

Planning van een bovenarm liposuctie/Lipolaser:

Het consult vindt altijd plaats bij de arts die u gaat behandelen. Tijdens dit eerste consult wordt naar u klachten geluisterd en uw wensen worden besproken. Daarna zal de arts dan uitgebereid u medische voorgeschiedenis uitvragen, de kwaliteit van de huid en spieren beoordelen. Samen met de arts gaat u bekijken of een buik liposuctie een geschikte behandeling is voor oplossen van uw klachten.De arts bekijkt ook of een correctie in meerdere niveaus van uw huid en weefsel moet gebeuren.

Uw arts zal dan samen met u een behandelplan opstellen. 

Besluit u na het consult tot ondergaan van de behandeling zijn de volgende voorbereidingen van belang:

 • Er geldt een cooldown periode van 7 dagen. Dit betekent dat u binnen 7 dagen na het consult geen behandeling kan ondergaan. 
 • Voor de beste genezing en resultaat is het belangerijk dat u 2 weken voor de behandeling stopt met roken. Een alternatief van roken kan nicone pleisters-zuigtableten of kauwgum zijn.
 • Regel vervoer naar en van de kliniek (u mag na de operatie geen auto rijden, openbaarvervoer wordt ook afgeraden).
 • Regel exra hulp in huishouden voor de eerste paar dagen.
 • Eventueel kunt u ook voor de eerste 1-2 dag een kamer boeken bij een zorghotel (informeer bij de kliniek voor de mogelijkheden).

De bovenarm liposuctie / lipolaser behandeling wordt onder lokale verdoving uitgevoerd. Vooraf zal u arts de behandelende regio tekenen. 

De behandelende regio wordt verdoofd door inspuiten van lokale verdoving. De lokale verdoving heeft meerdere voordelen:

 • Geen narcose en minder kans op complicaties.
 • Tijdens de ingreep voelt u geen pijn.
 • Minder na pijn na de ingreep
 • Bloedvaten worden samengeknepen waardoor minder kans op kneuzingen en blauwe plekken.

Met zeer kleine cannules (diameter 1.5mm) wordt de vet egaal verspreid weggezogen.
De prikgaatjes zijn zo klein dat ze niet gehecht hoeven te worden en zullen binnen 48uur dicht zijn. De gewonnen vet wordt volgens via de bovengenoemde systemen klaar gemaakt voor lipofilling.

De lipofilling (inspuiten van de vet) gebeurt middels zeer kleine cannule van maximaal 1mm diameter. Omdat de vet die ingespoten is gescheiden is van niet levende vet, olie, verdovingsvloeistof zal de overleving van de ingespoten vet veel hoger zijn en de vet zal zicht vast plakken aan de omliggende vet en blijft levenslang zitten.

Va zona 1

PAL techniek is een nieuwere techniek van 

Va zona 2

PAL techniek is een nieuwere techniek van 

Va zona 3

PAL techniek is een nieuwere techniek van 

Va zona 4

PAL techniek is een nieuwere techniek van 

resultaten

Resultaten van behandeling:

Resultaten van verschillende patiënten met succesvolle ervaringen in onze kliniek.

+

Burgers

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

+

Burgers

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

+

Burgers

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Nazorg

Nazorg en herstel bij een bovenarm liposuctie / lipolaser :

Omdat de behandeling onder locale verdoving wordt uitgevoerd, mag u al half uur na de ingreepnaar huis. De eerste 24uur na de behandeling kan er wat vocht en soms wat bloed uit de prikgaatjes lekken. Dit gaat van zelf over en u hoeft geen zorgen over te maken.

Dag 1 tot 2 neemt de zwelling in de behandelende regio toe en bij dag 5-10 is de zwelling grotendeels al verdwenen en u kunt je je goed vertonen.
De volgende dag mag u douchen en de elastische verband uitwassen en drogen.
De dag na de behandeling moet al weer gaan lopen binnenhuis, dit om bloedsomloop te stimuleren.

Na de behandeling kan het behandeld regio pijnlijk en beurs voelen, dit zijn normale klachten. Voor de pijnklachten kunt u het beste paracetamol gebruiken 4 maal daags 1000mg. U krijgt wel op recept wat sterkere pijnstilling die u mag gebruiken indien paracetamol niet afdoende helpt.
Ook pijnlijk bloeduitstorting en gezwollen huid kan eventueel voorkomen bij lipofilling. Na 1 week neemt de zwelling duidelijk af maar kan per persoon verschillen.
Als u koorst ontwikkeld boven 38.5 graden Celcius moet u contact opnemen met de diensttelefoon.
Deze is 24 uur bereikbaar. Diensttelefoon wort bij het ontslag uit de kliniek meegegeven.

De wond genezing wordt gecontroleerd.
huid kan nog wat dof zijn
U kunt u werkzaamheden weer hervatten.

De littekens zijn beetje rood en harder dan de weefsel rondom. Dit is normaal en zal met de loop van de tijd vervagen en zachter worden.
Zwellingen nemen steeds verder af

Nagenoeg alle zwellingen zijn verdwenen.
Blauwe verkleuring neemt af of is al verdwenen.
Dof gevoel is aanweig en zal binnen paar weken tot een paar maanden herstellen.

Controle bij de arts om het verkregen resultaat te beoordelen.
Lymfdrainage door een huidtherapeut bespoedigd het herstel.

risico’s en complicaties

Wat zijn de risico’s en complicaties van liposuctie/lipolaser:

Liposuctie en lipolaser van de bovenarm onder locale verdovig is in het algemeen een zeer veilige ingreep. Echter iedere chirrugische ingreep heeft kans op risicos en complicaties.

Wij proberen de kans op riscos en complicaties te minimaliseren door goede doorvraging bij medische voorgeschiedenis, goed in beeld brengen van uw huidige gezondheid en uw medicijn gebruik, goede voorlichting en juiste begeleiding voor en na de ingreep. Daarnaast krijgt u voorafgaand aan de liposuctie van de buik insructies om kans op bepaalde risicos te verminderen. 

Enkele mogelijke complicaties van een chirurgische behandeling kunnen zijn:
Een kleine kans op allergische reactei op verdovingsvloeistof, desinfectiemiddel, handschoenen van de arts of pleisters.

Er is een klein kans op infectie, wondgenezing, blijvend zichtbare littekens of nabloeding.

 • Verkleuring van de huid na bloeduitstoring en of vochtophoping.
 • Gevoelsverandering
 • Onregelmatige huidoppervlakte bij paitnt met wat slappere huid.
 • Onbevredigend esthetisch resultaat.
 • Roken vergroot de kans op o.a. infectie en wondgenezing. Er wordt verwacht dat u minimaal 6 weken voor de ingreep tot minimaal 2 weken na de ingreep niet rookt. 

kosten

Wat kost een bovenarm liposuctie / lipolaser :

De kosten van een liposuctie worden bepaald door de uitgebreidheid van de behandeling en de keuze voor narcose of een roesje. Het kan zijn dat een overnachting noodzakelijk is bij deze ingreep.

Prijslijst Liposuctie

 

Liposuctie intake

65,-

Liposuctie start prijs

750,-

Onderkin lipolaser

1.200,-

Onderkin lipolaser liposuctie

1.900,-

Bovenarmen (achtekant) liposuctie

2.150,-

Bovenarmen liposuctie + lipolaser

2.450,-

Buik (geheel) liposuctie

2.750,-

Buik (geheel) Liposuctie + lipolaser

3.999,-

Schouderbladen liposuctie

1.650,-

Schouderbladen liposcutie + lipolaser

2.400,-

Rugrollen liposuctie

1.500,-

Rugrollen liposuctie + lipolaser

2.999,-

Rug (geheel ) liposuctie

2.150,-

Rug geheel liposcutie + lipolaser

4.500,-

Onderrug liposuctie

1.600,-

Onderrug liposuctie + lipolaser

2.200,-

Taille liposuctie

1.600,-

Taille liposuctie + lipolaser

2.450,-

Billen liposuctie

1.700,-

Billen liposuctie + lipolaser

2.550,-

Venusheuvel liposuctie

1.450,-

Venusheuvel liposuctie + lipolaser

2.250,-

Bovenbeen voorkant liposuctie

1.800,- 

Bovenbeen zijkant

1.700,-

Bovenbeen achterkant

1.900,-

Onderbenen 

1.700,-

1 overnachting voor de patient bij een zorghotel

120,-

Compressie kleding 

95,-

Zo werken wij

We begeleiden je van het eerste consult tot de laatste controle

Stap 1

Telefonische intake

w

Stap 2

Adviesgesprek met arts

}

Stap 3

De Behandeling

v

Stap 4

Nazorg

Of neem contact op: 085-7600410 

MA – DO 09.00 – 17.00
VR 10.00 – 17.00

Meer informatie over een Hangende bovenarmen

Veelgestelde vragen

Wat is Liposuctie?

Liposuctie  is weg definitief zuigen van onderhoudse vet.

Waarom liposcutie onder lokale verdoving?

Algehele narcose brengt veel risicos met zich mee. Daarom hebben we gekozen voor veel subtielere en veiligere manier van de behandeling zonder dat u hoeft opgeomen te worden. 

Wat zijn meest combinatie behandeling zijn mogelijk met liposcutie?

CO2 laser is het meest gedane combinatie behandeling waarbij huid van buitenkant gelaserd wordt. Hierdoor treed collageen vorming op en ook extra samentrekking van de huid.

Wat is toegevoegde waarde van SmartSculpt Lipolaser?

 • Met deze techniek is mogelijk om de huid van binnen, tijdens dezelfde ingreep verstrakken.
Wat is toegevoegde waarde van liposuctie?

Door eerst wegzuigen van de vet, wordt in verhouding de effect van lipolaser veel meer. Waardoor resultaten veel beter zijn dan alleen met lipolaser. 

Ik heb een ........ kan deze door behandeling verwijderd worden?

MISSING INFO.

Hoe lang duurt de hele behandeling?
Is liposuctie pijnlijk?
 • Behandeling vindt plaats onder lokale verdoving en wordt zeer goed verdragen.
 • Napijn is heel weinig tot niks dankzij adequate pijnstilling.
Hoe lang duurt het voordat ik beter ben?
Wat is de wachttijd voor de ingreep?

Binnen 2 tot 6 weken kan de behandeling plaats vinden. 

Is het nodig om een afspraak te maken om behandeling uit te voeren?

MISSING INFO.

Direct contact opnemen

Tel: 085 760 0410

MAANDAG T/M ZATERDAG 09.00-17.00
(Zaterdag of afspraak)