fbpx
vanaf 1500,-

Lipofilling

 • RKorte wachttijden, dus snel geholpen.
 • RErvaren cosmetisch arts en dermatoloog.
 • RAangesloten bij NVCG, NVDV, DDG.
 • RInternationale trainers voor cosmetische behandelingen.
 • RNatuurlijk resultaat.
 • RBeoordeling van 9.5 door onze cliënten.

Behandeling

Lipofilling

De lipofilling techniek is een bekende veilige techniek om lichaamseigen vet te gebruiken om het verlies van weersel onder de huid te herstellen. De techniek bestaat al heellang en over de jaren heen is de techniek en resultaten verbeterd.

Informatie:

Bij deze behandeling halen we vet weg van bijvoorbeeld buik of benen. Dit vet wordt gezuiverden weer terug geinjecteerd elders in het lichaam. Omdat het lichaamseigen weefsel is, is het volkomen veilig en geen risico op allergieen en afstoting van de ingebrachte volume.

Eigen vet heeft meerdere voordelen boven syntetische fillers, o.a. de veiligheid, daarnaast van vet weersel bevat ook zogenaamde stamcellen, waardoor herstel sneller gaat en ook verbetering optreed van de bovenliggende huid en versoepelling van het weefsel, bijvoorbeeld van littekens.

Feiten over lipofilling:
Anesthesie: Locale anesthesie
Operatieduur 1-2 uur
Hersteltijd 7-14 dagen

 

Kosten:
Gelaat basis (1 donorlocatie) 1500,-
Meerprijs Decanteer methode 250,-
Meerprijs Puregraft-systeem 300,-
Meerprijs SVF/PRS 1500,-
Eventueel een 2de behandeling 750,-

Lipofilling systemen:

De volgende systemen/methoden worden gebruikt voor uitvoeren van lipoflling:

Het Puregraft-systeem:

Het Puregraft-systeem is een gesloten steriel systeem die vet zuivert. Het Puregraft-systeem is geschikt voor kleinere hoeveelheid vet voor bijvoorbeeld lipofilling van het gezicht.

Het Revolve-systeem

Het Revolve-systeem is eveneens een gesloten steriel systeem die grote hoeveelheid vet kan zuiveren en is meer geschikt voor bijvoorbeeld lipofilling van de billen en heupen.

Het centrifuge-systeem

Het centrifuge systeem is een techniek waarbij gewonnen vet verdeeld wordt in meerdere steriele buisjes en vervolgens gecentrifugeerd om niet bruikbare vulling te onderscheiden van buikbaar vet voor lipofilling.

Decanteer techniek

Decanteer techniek is een methode die de vet meteen kan bewerken al direct bij wegzuigen, zonder overzetten in een andere systeem. Bruikbaar vet wordt onderscheiden en klaar gemaakt voor lipofilling.

SVF/PRS methode

SVF/PRS methode haalt herstellende cellen(stromal vasculair fraction)  uit kleine hoeveelheid vet zodanig dat de herstellende cellen geactiveerd kan worden. SVF/PRS heeft een hoog reparatievermogen en zorgt voor betere herstel en kwaliteit van het weefsel en de huid. Bijvoorbeeld  rimpels en littekens kunnen verminderen (zelfs bij ernstige schade door bijvoorbeeld bestraling of trauma). SVG/PRS methode kan gecombineerd worden met de bovenstaande technieken.

planning

Lipofilling van het gelaat:

Wil je de volume verlies in gezicht herstellen of wil je meer volume in je gezicht en je wilt geen synthetische fillers gebruiken? Dan is lipoffling een goed, velig en duurzamer behandeling met je eigen vet. 

Erfelijkheid, leefstijl, veroudering en ziekte kunnen volume verlies veroorzaken in je gezicht. Bijvoorbeel ingevallen wangen en plattere konen. De verloren volume kan terug gebracht worden middels lipofilling. Lichaamseigenvet wordt dan middels een kleine liposuctie elders (bijvoorbeeld buik) gewonnen en gezuiverd. Daarna wordt dit terug gespoten in het gezicht. De eerste maanden na lipofilling zal een deel van ingebracht vet oplossen. Maar 60 tot 80% van ingebrachte vet zal een blijvend restultaat geven.

Het consult vindt altijd plaats bij de arts die u gaat behandelen. Tijdens dit eerste consult wordt naar u klachten geluisterd en uw wensen worden besproken. Daarna zal de arts dan uitgebereid u medische voorgeschiedenis uitvragen, de kwaliteit van de huid en spieren beoordelen. Samen met de arts gaat u bekijken of een lipofilling een geschikte behandeling is voor oplossen van uw klachten.De arts bekijkt ook of een correctie in meerdere niveaus van uw huid en weefsel moet gebeuren. De arts bekijkt ook of dit in een sessie mogelijk of meerdere sessies. 

Uw arts zal dan samen met u een behandelplan opstellen.  Per persoon wordt gekeken waar de donor vet gewonnen kan worden. En waar en met welk techniek de vet terug geplaats kan worden.

Besluit u na het consult tot ondergaan van de behandeling zijn de volgende voorbereidingen van belang:

 • Er geldt een cooldown periode van 2 dagen. Dit betekent dat u binnen 2 dagen na het consult geen behandeling kan ondergaan. 
 • Voor de beste genezing en resultaat is het belangerijk dat u 2 weken voor de behandleing stopt met roken. Een alternatief van roken kan nicone pleisters-zuigtableten of kauwgum zijn.
 • Regel vervoer naar en van de kliniek (u mag na de operatie geen auto rijden, openbaarvervoer wordt ook afgeraden).
 • Regel exra hulp in huishouden voor de eerste paar dagen.
 • Eventueel kunt u ook voor de eerste 1-2 dag een kamer boeken bij een zorghotel (informeer bij de kliniek voor de mogelijkheden).

De lipofilling behandeling wordt onder lokale verdoving uitgevoerd. Vooraf zal u arts de behandelende regio en donor regio tekenen. 

De behandelende regio wordt verdoofd door inspuiten van lokale verdoving. De lokale verdoving heeft meerdere voordelen:

 • Geen narcose en minder kans op complicaties.
 • Tijdens de ingreep voelt u geen pijn.
 • Minder na pijn na de ingreep
 • Bloedvaten worden samengeknepen waardoor minder kans op kneuzingen en blauwe plekken.

Met zeer kleine cannules (diameter 1.5mm) wordt de vet egaal verspreid weggezogen.
De prikgaatjes zijn zo klein dat ze niet gehecht hoeven te worden en zullen binnen 48uur dicht zijn. De gewonnen vet wordt volgens via de bovengenoemde systemen klaar gemaakt voor lipofilling.

De lipofilling (inspuiten van de vet) gebeurt middels zeer kleine cannule van maximaal 1mm diameter. Omdat de vet die ingespoten is gescheiden is van niet levende vet, olie, verdovingsvloeistof zal de overleving van de ingespoten vet veel hoger zijn en de vet zal zicht vast plakken aan de omliggende vet en blijft levenslang zitten.

Gelaat basis (1 donorlocatie)
Gelaat basis (1 donorlocatie) 1500

 

Meerprijs Decanteer methode
Meerprijs Decanteer methode 250
Meerprijs Puregraft-systeem
Meerprijs Puregraft-systeem 300
Meerprijs SVF/PRS
Meerprijs SVF/PRS 1500

resultaten

Resultaten van behandeling:

Resultaten van verschillende patiënten met succesvolle ervaringen in onze kliniek. resultadps extiosos para nuestros pacientes satisfechos en todos los procedicmientos de nuestras clinicas

+

Burgers

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

+

Burgers

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

+

Burgers

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Nazorg

Nazorg en herstel bij een lipofilling:

Omdat de behandeling onder locale verdoving wordt uitgevoerd, mag u al half uur na de ingreep naar huis. De eerste 24uur na de behandeling kan er wat vocht en soms wat bloed uit de prikgaatjes lekken. Dit gaat van zelf over en u hoeft geen zorgen over te maken. 

Dag 1 tot 2 neemt de zwelling in uw gezicht toe en bij dag 3 is de zwelling grotendeels al verdwenen en u kunt je je goed vertonen.

De volgende dag mag u douchen en de elastische verband uitwassen en drogen.

De dag na de behandeling moet al weer gaan lopen binnenhuis, dit om bloedsomloop te stimuleren.

Na de behandeling kan het behandeld regio pijnlijk en beurs voelen, dit zijn normale klachten. Voor de pijnklachten kunt u het beste paracetamol gebruiken 4 maal daags 1000mg.
Ook pijnlijk bloeduitstorting en gezwollen huid kan eventueel voorkomen bij lipofilling. Na 1 week neemt de zwelling duidelijk af maar kan per persoon verschillen. 

Als u koorst ontwikkeld boven 38.5 graden Celcius moet u contact opnemen met de diensttelefoon. Deze is 24 uur bereikbaar. Diensttelefoon wort bij het ontslag uit de kliniek meegegeven.

De wond genezing wordt gecontroleerd.
huid kan nog wat dof zijn
U kunt u werkzaamheden weer hervatten.

Controle bij de arts om het verkregen resultaat te beoordelen.

risico’s en complicaties

Wat zijn de risico’s en complicaties van lipofilling:

Liposuctie onder lokale verdoving is in het algemeen een zeer veilige ingreep. Echter iedere chirrugsiche ingreep heeft kans op risicos en complicaties.

Wij proberen de kans op risicos en complicaties te minimaliseren door goede doorvraging bij medische voorgeschiedenis, goed in beeld brengen van uw huidige gezondheid en uw medicijn gebruik, goede voorlichting en juiste begeleiding voor en na de ingreep. Daarnaast krijgt u voorafgaand aan de lipofilling instructies om kans op bepaalde risicos te verminderen.

Enkele mogelijke complicaties van een chirurgiche ingreep kunnen zijn:

een kleine kans op allergische reactie op verdovingsvloeistof, desinfectiemiddel, handschoenen van de arts of pleisters.

 • Er is een kleine kans op infectie, wondgenezing, blijvend zichtbare littekens of nabloeding.
 • Verkleuring van de huid na bloeduitstroting en of vochtophoping.
 • Onregelmatige huidoopervlakte bij clienten met wat slappere huid.
 • Gevoelsverandering
 • Onbevredigend esthetisch resultaat

Roken vergroot de kans op o.a. infectie en wondgenezing. Er wordt verwacht dat u minimaal 6 weken voor de ingreep tot minimaal 2 weken na de ingreep niet rookt. 

Voor behandelingNa behandeling

kosten

Wat kost een Lipofilling?

De kosten van een lipofilling worden bepaald door de uitgebreidheid van de behandeling en de keuze voor narcose of een roesje. Het kan zijn dat een overnachting noodzakelijk is bij deze ingreep.

Lipofilling

Lipofilling intake 50,-
Gelaat basis (1 donorlocatie) 1500
Meerprijs Decanteer methode 250
Meerprijs Puregraft-systeem 300
Meerprijs SVF/PRS 1500
Evt. Een tweede aanvullende behandeling 750
1 overnachting voor de patient bij een zorghotel 120,-

Zo werken wij

We begeleiden je van het eerste consult tot de laatste controle

Meer over hoe wij werken

Stap 1

Telefonische intake

w

Stap 2

Adviesgesprek met arts

}

Stap 3

De Behandeling

v

Stap 4

Nazorg

Of neem contact op: 085-7600410 

MA – DO 08.00 – 18.00
VR08.00 – 17.00

Meer informatie over een Lipofilling

Veelgestelde vragen

Wat is Lipofilling?
 • Lipofilling is transplanteren van vet van een regio(donor) naar andere regio (recipient) zoals het aangezicht.

Waarom lipofilling onder lokale verdoving?

Algehele narcose brengt veel risicos met zich mee. Daarom hebben we gekozen voor veel subtielere en veiligere manier van de behandeling zonder dat u hoeft opgeomen te worden.

Wat zijn meest combinatie behandeling met lipoffiling van het gezicht?

CO2 laser is het meest gedane combinatie behandeling waarbij huid van buitenkant gelaserd wordt. Hierdoor treed collageen vorming op en ook enige samentrekking van de huid.

Wat is toegevoegde waarde van SVF/PRS?

Met deze techniek is mogelijk om de kwaliteit van de huid te verbeteren tot een niveau wat hiervoor niet moelijk was.

Ik heb een ........ kan deze door behandeling verwijderd worden?

MISSING INFO.

Hoe lang duurt de hele behandeling?
Is lipofilling van het gezicht pijnlijk?

Behandeling vindt plaats onder lokale verdoving en wordt zeer goed verdragen.

Hoe lang duurt het voordat ik beter ben?
Wat is de wachttijd voor de ingreep?

Binnen 2 tot 6 weken kan de behandeling plaats vinden. 

Is het nodig om een afspraak te maken om behandeling uit te voeren?

MISSING INFO.

Direct contact opnemen

Tel: 085 760 0410

MAANDAG T/M ZATERDAG 09.00-17.00
(Zaterdag of afspraak)

 

Getuigenis

Wat ze zeggen

"At first I doubted whether I wanted to do wireless, but was tired of certain lines that I could not camouflage using Fillers. After a consultation I decided to do a thread lift and I am very satisfied with the result. I had long wires installed. After about 2-3 weeks I have clearly seen the result: a straight face that also looks natural at the same time. I will certainly do a second session after a while, but this time with short threads to achieve the optimal result.

It's not a cheap treatment, at least for me. But I think it's definitely worth your money. Dr. Farzad Imani is very knowledgeable and professional in his profession and does not just apply treatments. So recommended." [ 10.0 ]

"Very satisfied with the thread lift that Dr. Farzad Imani has performed. The step was too big, but after 2 free consultations, I did it a lot and what I can expect. Very satisfied with the result and very natural. After 3 months I have to visit once more for a second session and then I achieve the end result. But I am already very satisfied.

Super nice result, especially at the corners of the mouth, which was hanging before and my double chin and cheekbones, which naturally seems young. Very different from fillers. Dr. Imani is skilled in thread lift :)" [ 9.8 ]

"I am very satisfied with the eyelid correction. I am treated very professionally by Dr. Imani and he is good at what he does. After the treatment I hardly had any pain or swelling, which made me very satisfied. They are knowledgeable, friendly and professional. In addition, I was allowed to pay in installments." [ 9.7 ]