fbpx
vanaf 1.200,-

Liposuctie

Of neem contact op: 085 7600410
MA – ZA: 09.00 – 17:00
ZA: op afspraak

 • RKorte wachttijden, dus snel geholpen.
 • RErvaren cosmetisch arts en dermatoloog.
 • RAangesloten bij NVCG, NVDV, DDG.
 • RInternationale trainers voor cosmetische behandelingen.
 • RNatuurlijk resultaat.
 • RBeoordeling van 9.5 door onze cliënten.

Lipoedeem

Liposuctie
buik

Lipofilling

Hagende
bovernamen

Lipolaser

Alle liposuctie
behandelingen

Lipoedeem

Lipofilling

Lipolaser

Borstvorming bij mannen

Hangende Bovenarmen

Alle liposuctie behandeling

Behandeling

Liposuctie

Liposuctie is een procedure waarbij de overtollige vetophoging weggezogen wordt met of zonder extra huid verstrakking. De techniek betaat al langer en is steeds verfijnder geworden met betere resultaten en snellere herstel. De vet ophopingen kunnen overal ontstaan zoals op plaatsen als buik, heupen, bovenbenen en hals mee gaat of u ophaalt.

Informatie:

Bij liposuctie halen we het overtollige vet weg van de beoogde regio. De vet wordt definitief verwijderd en de verwijderde vet komt ook niet terug. Hierdoor kunnen we de contouren van uw lichaam veranderen. Liposuctie gebeurt onder lokale verdoving dat betekent dat u niet opgenomen hoeft te worden en direct na de behandeling mobiel bent en naar huis kan. Liposuctie onder lokale verdoving heeft als voordeel dat u niet onder narcose hoef daardoor is de behandeling veel veiliger met veel minder kans op complicaties.

De toegepaste techniek is de bewezen Microaire PAL techniek al dan niet in combinatie met Smart Sculpt Lipolaser

Microaire PAL-650 is een effectieve manier van liposcutie met zeer hoge precisie. Systeem is special ontworpen voor verwijderen kleine- en grote- vetvolumes en body contouring.

Smart Sculpt Lipolaser 980nm Medart is een revolutionaire systeem met 2 functies:

 1. Dat vetcellen laat smelten middels een laserstraat. 
 2. Huidverstrakking

Beide systemen worden vaker toegepast voor maximale effect van de behandeling.

Feiten over liposuctie:
Anesthesie: Lokale verdoving
Methode:

Tumescentie Liposuction (TLA methode)

MicroAire Liposuction Syteem (PAL methode)

SmartSculpt 980nm Medart Lipolaser

Manual Liposuction

Operatie duur: Gemiddeld 2:30 uur
Hersteltijd 7-14 dagen

 

Kosten:

Lipoedeem intake

65,-

1ste Lipoedeem liposuctie 

3.599,-

Maag/buik/Taille

3.599,-

Bovenbenen per been

3.599,-

Onderbenen

3.599,-

Beide armen

2.950,-

Aanvullende laserliposucite

v.a. 300,-

Cosmetische liposuctie

Afhankelijk van de regio v.a. 1.250,-

planning

Planning van een liposuctie:

De kosten van een liposuctie worden bepaald door de uitgebreidheid van de behandeling en de keuze voor narcose of een roesje. Het kan zijn dat een overnachting noodzakelijk is bij deze ingreep.

Het consult vindt altijd plaats bij de arts die u gaat behandelen. Tijdens dit eerste consult wordt naar u klachten geluisterd en uw wensen worden besproken. Daarna zal de arts dan uitgebereid u medische voorgeschiedenis uitvragen, de kwaliteit van de huid en spieren beoordelen. Samen met de arts gaat u bekijken of een buik liposuctie een geschikte behandeling is voor oplossen van uw klachten. De arts bekijkt ook of een correctie in meerdere niveaus van uw huid en weefsel moet gebeuren. De arts bekijkt ook of dit in een sessie mogelijk of meerdere sessies. 

Uw arts zal dan samen met u een behandelplan opstellen. 

Besluit u na het consult tot ondergaan van de behandeling zijn de volgende voorbereidingen van belang:

 • Er geldt een cooldown periode van 7 dagen. Dit betekent dat u binnen 7 dagen na het consult geen behandeling kan ondergaan. 
 • Voor de beste genezing en resultaat is het belangerijk dat u 2 weken voor de behandeling stopt met roken. Een alternatief van roken kan nicone pleisters-zuigtableten of kauwgum zijn.
 • Regel vervoer naar en van de kliniek (u mag na de operatie geen auto rijden, openbaarvervoer wordt ook afgeraden).
 • Regel exra hulp in huishouden voor de eerste paar dagen.
 • Eventueel kunt u ook voor de eerste 1-2 dag een kamer boeken bij een zorghotel (informeer bij de kliniek voor de mogelijkheden).

Liposuctie kan zowel onder locale verdoving plaats vinden als onder algehele narcose. Beide technieken hebben voordelen en nadelen.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat lokale verdoving (TLA liposuctie) veel veiliger is en meer voordelen heeft t.o.v. de algehele narcose. 

De Lokale verdoving Tumescentie lokale verdoving (TLA) is nu dan ook de gouden standaard voor de liposuctie. De voordeel van lokale verdoving zijn:

 • Geen narcose en minder kans op complicaties.
 • geen opname in ziekenhuis, 
 • geen nadelen/bijwerkingen van narcose, 
 • snellere herstel, 
 • minder kans op bloeding
Schouderbladen liposuctie
Schouderbladen liposuctie 1.650,-
Schouderbladen liposcutie + lipolaser 2.400,-
Rugrollen liposuctie

Rugrollen liposuctie

1.500,-

Rugrollen liposuctie + lipolaser

2.999,-

Rug (geheel ) liposuctie
Rug (geheel ) liposuctie 2.150,-
Rug geheel liposcutie + lipolaser 4.500,-
Onderrug liposuctie
Onderrug liposuctie 1.600,-
Onderrug liposuctie + lipolaser 2.200,-
Taille liposuctie
Taille liposuctie 1.600,-
Taille liposuctie + lipolaser 2.450,-

resultaten

Resultaten van behandeling:

Resultaten van verschillende patiënten met succesvolle ervaringen in onze kliniek.

+

Burgers

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

+

Burgers

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

+

Burgers

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Nazorg

Nazorg eerste 2 weken / na weken:

Omdat de behandeling onder lokale verdoving wordt uitgevord, mag u na aantrekken van een compressie pak en een half uurtje wachten al weer naar huis. De eerste 24 uur na de behandeling komt er wat vocht en soms wat bloed uit de prikgaatjes. Dit gaat vanzelf over en hoeft u geen zorgen over te maken.
U heeft medicijnen van de arts voorgeschreven gekregen en moet u dit volgens de geleverde schema in te nemen.

U wordt wakker met de compressiepak aan, en de pak mag u ook de eerste 48uur niet uittrekken. Ondertussen is de verdoving is uitgewerkt en u heeft pijnstillende medicatie en een antibiotica kuurtje (tegen de infecties) gekregen van uw arts.  De zwelling kan wat toenemen in de behandelende regio,  maar begint wel bij dag 5 weer af te nemen. Compressie pak mag na 48uur uitgetrokken worden om het pak te wassen. LET OP de pak moet u liggend uitrekken en in bed blijven liggen zolang u de pak niet aangetrokken heeft.
U mag wel met de pak onder de douch ( wel zittend). U moet wel binnenhuis mobiel blijven voor een goede bloesomloop.

Als u koorts (boven 38.5 graden celcius) ontwikkeld moet wel contcct opnemen met de dienst telefoon. Deze is 24 uur bereikbaar. De diensttelefoon wordt bij het ontslag uit de kliniek meegegeven.

U draag de compressie pak continu, pak mag wel dagelijks gewassen worden. U heeft een controle afspraak bij de arts om de wondgengezing te controleren. Huid kan nog wat dof aanvoelen maar u kunt u werkzaamheden weer hervatten.

De littekens zijn beetje rood en harder dan de weersel rondom, dit is normaal en zal met de loop van de tijd vervagen en zachter worden. 

Nagenoeg alle zwelling zijn verdewenen, ook de blauwe verkleuring neemt af of is al vedervenen.
Dofgeveol van de huid zal in komende maanden herstellen.

Controle  bij de arts om het verkregen resultaat te veoordelen. Lymfdrainage door een huidtherapeut bespoedig het herstel en wordt aangeraden. n.

risico’s en complicaties

Wat zijn de risico’s en complicaties van liposuctie:

Liposuctie onder lokale verdoving is in het algemeen een zeer veilige ingreep. Echter iedere chirrugsiche ingreep heeft kans op risicos en complicaties.

Wij proberen de kans op riscos en complicaties te minimaliseren door goede doorvraging bij medische voorgeschiedenis, goed in beeld brengen van uw huidige gezondheid en uw medicijn gebruik, goede voorlichting en juiste begeleiding voor en na de ingreep. Daarnaast krijgt u voorafgaand aan de liposuctie van de buik insructies om kans op bepaalde risicos te verminderen. 

Enkele mogelijke complicaties van een chirurgische behandeling kunnen zijn:
Een kleine kans op allergische reactei op verdovingsvloeistof, desinfectiemiddel, handschoenen van de arts of pleisters.

Er is een klein kans op infectie, wondgenezing, blijvend zichtbare littekens of nabloeding.

 • Verkleuring van de huid na bloeduitstoring en of vochtophoping.
 • Gevoelsverandering
 • Onregelmatige huidoppervlakte bij paitnt met wat slappere huid.
 • Onbevredigend esthetisch resultaat.
 • Roken vergroot de kans op o.a. infectie en wondgenezing. Er wordt verwacht dat u minimaal 6 weken voor de ingreep tot minimaal 2 weken na de ingreep niet rookt. 
Voor behandelingNa behandeling

vragen

U mag na de behandeling naa huis maar u mag niet zelf de auto

Omdat behandeling onder lokale verdoving plaats vindt kunt u half uur na de behandeling gewoon naar huis, u heeft ook de mogelijkheid om de eerste 2 nachten in een zorg hotel te verblijven.  Maar auto besturen of met openbaar vervoer te rijden mag niet. Dus zorgt ervoor dat iemand met u mee gaat of u ophaalt.

1) Waarom moet ik na een liposuctie drukkeling dragen:

Drukkleding is een onlosmakkelijk onderdeel van een liposuctie. Drukkleding zorgt voor snellere genezing, minder complicaties en betere resultaten. Drukkleding zorgt dat waar de vet verwijderd is geen vochtophopingen ontstaan. Daarnaast vermindert dagen van drukkleding de pijn, vermindert de kans op infecties en minimaliseert blauwe plekken.

2) Hoelang moet ik drukkeling dragen:

U moet wel in beweging blijven. Hele dagen op bed liggen wordt ernstig afgeraden ivm de complicaties. Het is heel belangerijk dat u korte stukjes loopt zodat de infiltratievloeistof door het lichaam afgevoerd wordt en ook de bloedsomloop weer goed op gang komt en blijft.

3) Wat mag ik allemaal doen de dag na de liposuctie:

U moet wel in beweging blijven. Hele dagen op bed liggen wordt ernstig afgeraden ivm de complicaties. Het is heel belangerijk dat u korte stukjes loopt zodat de infiltratievloeistof door het lichaam afgevoerd wordt en ook de bloedsomloop weer goed op gang komt en blijft.

4) Wordt masseren aangeraden:

Het is raadzaam van af de 2de week tot 8 weken na de behandeling de regio te masseren.  Tegen de pijngrens aan, moet u de regio in alle richtingen masseren.

5) Wanneer mag ik douchen:

De dag na de bahandeling mag u gewoon douchen. Dit mag u doen met de drukkleding aan, zittend op een stoel in de douch. Als u de drukkleding uit trekt, moet u dit op bed en in liggende houding doen zodat u niet duizellig kan worden tijden uittrekken. De pak mag dan gewassen worden, gedroogd en zo snel mogelijk weer dragen. U mag de eerste week als u de pak uit heeft niet uit bed stappen.

Wanneer kan ik weer sporten:

De eerste 2 weken na de liposuctie mag u niet sporten.  Na de 2de week tot en met de 6de week mag u met drukkleding sporten (op geleide van de klachten). Na 6 weken mag u weer sporten zonder drukkleding.

Welke technieken zijn er:

Er zijn enkele technieken voor uitvoeren van een liposuctie en voor elk techniek zijn er meerdere apparaten ontwikkeld.

Hieronder ziet u een opsomming van de wetenschappelijk bewezen beschikbare technieken:

Power Assisted Technique (PAL)

PAL techniek is een nieuwere techniek van liposcutie met een zeer hoge preciese die geschikt is voor zowel grote als kleine vetvolumes, maar ook voor bodysculpting. PAL is ontwikkeld vanuit de artsen perspectief waardoor de behandeling voor zowel arts en patient makkelijker is en meer efficient. Een zeer bekende techniek “ MicroAire” liposuctie is een PAL techniek die ook jaren door BlumbergMC artsen gebruikt wordt.

Water Jet Assisted Liposuction (WAL)

WAL is een andere methode van liposuctie die door artsen gebruikt wordt. Hierbij wordt vloeistof met hogere druk ingespoten om vetcellen los te maken en direct weg te zuigen. WAL methode is alleen geschikt voor patienten die enkel controuing willen. BlumbergMC artsen hebben na grondig bestuderen en uitproberen van de WAL techniek besloten om de techniek niet toe te passen omdat de volumes die verwijderd kunnen worden zeer beperkt zijn in vergelijking met de bewezen PAL techniek.

Ultrasonic Assisted Liposuction (UAL)

UAL techniek gebruikt ultrasonic energie en warmte om subcutane vet op te lossen. Het is een techniek die steeds minder gebruikt wordt gezien de lange wondgenezing na de behandeling

Vaser – Ultrasonic Liposcution (VUL)

VUL of te wel lipoSelection is een technologie voor enkel body sculpturing en contouring zonder verwijderen van grote volumes vet. Het is een goede veilige methode die makkelijk onder lokale verdoving plaats kan vinden. BlumbergMC arsten hebben na bestuderen van de VUL techniek beslotenom de techniek niet toe tepassen omdat nde volumes die verwijderd kunnen worden erg beperkt zijn in vergelijking met de bewezen PAL techniek.

Laser Liposuction, LipoSculpture (LL)

LL is Een speciale laser die ontwikkeld is om vetcellen op te lossen zonder schade aan spieren en zenuwen. ideaal voor moeilijk te bereiken vet op moeilijke plekken. En een  heel grote voordeel van Laser Liposcutie is de huidverstrakkende effect van de laser (bv. hals, bovenarmen). BlumbergMC artsen gebruiken “ SmartSculpt Medart 980nm” laser. Een bewezen, stabiel en revolutionaire systeem.

kosten

Wat kost een Liposuctie?

De kosten van een liposuctie worden bepaald door de uitgebreidheid van de behandeling en de keuze voor narcose of een roesje. Het kan zijn dat een overnachting noodzakelijk is bij deze ingreep.

Prijslijst Liposuctie

 

Liposuctie intake

65,-

Liposuctie start prijs

750,-

Onderkin lipolaser

1.200,-

Onderkin lipolaser liposuctie

1.900,-

Bovenarmen (achtekant) liposuctie

2.150,-

Bovenarmen liposuctie + lipolaser

2.450,-

Buik (geheel) liposuctie

2.750,-

Buik (geheel) Liposuctie + lipolaser

3.999,-

Schouderbladen liposuctie

1.650,-

Schouderbladen liposcutie + lipolaser

2.400,-

Rugrollen liposuctie

1.500,-

Rugrollen liposuctie + lipolaser

2.999,-

Rug (geheel ) liposuctie

2.150,-

Rug geheel liposcutie + lipolaser

4.500,-

Onderrug liposuctie

1.600,-

Onderrug liposuctie + lipolaser

2.200,-

Taille liposuctie

1.600,-

Taille liposuctie + lipolaser

2.450,-

Billen liposuctie

1.700,-

Billen liposuctie + lipolaser

2.550,-

Venusheuvel liposuctie

1.450,-

Venusheuvel liposuctie + lipolaser

2.250,-

Bovenbeen voorkant liposuctie

1.800,- 

Bovenbeen zijkant

1.700,-

Bovenbeen achterkant

1.900,-

Onderbenen 

1.700,-

1 overnachting voor de patient bij een zorghotel

120,-

Compressie kleding 

95,-

Zo werken wij

We begeleiden je van het eerste consult tot de laatste controle

Meer over hoe wij werken

Stap 1

Telefonische intake

w

Stap 2

Adviesgesprek met arts

}

Stap 3

De Behandeling

v

Stap 4

Nazorg

Of neem contact op: 085-7600410 

MA – DO 08.00 – 18.00
VR08.00 – 17.00

Meer informatie over een Liposuctie

Veelgestelde vragen

Wanneer kom ik in aanmerking voor behandeling?
 • Lipolaser is weg smelten van de vet en huidverstrakken al dan niet in combinatie met liposcutie 

Helpt behandeling mij van mijn overgewicht af en hoef ik nu nooit meer te lijnen?

Liposuctie is een behandelmethode waarmee plaatselijke vetophopingen verwijderd kunnen worden. De weggehaalde vetcellen zullen niet meer terugkomen. Natuurlijk is het niet wenselijk dat na een behandeling men overmatig gaat eten en drinken. Wanneer je na de behandeling in gewicht aankomt, zal deze toename gelijkmatig verdeeld over het lichaam plaatsvinden. Gelukkig zullen de vetcellen welke we weggehaald hebben geen rol meer spelen en houd u de contouren en vorm nu veel beter dan ooit te voren.

Wat zijn meest combinatie behandeling met liposuctie?

Naast liposuctie, is CO2 laser is het meest gedane combinatie behandeling waarbij huid van buitenkant gelaserd wordt. Hierdoor treed collageen vorming op en ook enige samentrekking van de huid.

Wat is toegevoegde waarde van liposuctie?

Door eerst wegzuigen van de vet, wordt in verhouding de effect van lipolaser veel meer. Waardoor resultaten veel beter zijn dan alleen met lipolaser. 

Ik heb een ........ kan deze door behandeling verwijderd worden?

MISSING INFO.

Hoe lang duurt de hele behandeling?
Is liposcutie pijnlijk?

Behandeling vindt plaats onder lokale verdoving en wordt zeer goed verdragen.

Hoe lang duurt het voordat ik beter ben?
Wat is de wachttijd voor de ingreep?

Binnen 2 tot 6 weken kan de behandeling plaats vinden. 

Is het nodig om een afspraak te maken om behandeling uit te voeren?

MISSING INFO.

Direct contact opnemen

Tel: 085 760 0410

MAANDAG T/M ZATERDAG 09.00-17.00
(Zaterdag of afspraak)

 

Getuigenis

Wat ze zeggen

"At first I doubted whether I wanted to do wireless, but was tired of certain lines that I could not camouflage using Fillers. After a consultation I decided to do a thread lift and I am very satisfied with the result. I had long wires installed. After about 2-3 weeks I have clearly seen the result: a straight face that also looks natural at the same time. I will certainly do a second session after a while, but this time with short threads to achieve the optimal result.

It's not a cheap treatment, at least for me. But I think it's definitely worth your money. Dr. Farzad Imani is very knowledgeable and professional in his profession and does not just apply treatments. So recommended." [ 10.0 ]

"Very satisfied with the thread lift that Dr. Farzad Imani has performed. The step was too big, but after 2 free consultations, I did it a lot and what I can expect. Very satisfied with the result and very natural. After 3 months I have to visit once more for a second session and then I achieve the end result. But I am already very satisfied.

Super nice result, especially at the corners of the mouth, which was hanging before and my double chin and cheekbones, which naturally seems young. Very different from fillers. Dr. Imani is skilled in thread lift :)" [ 9.8 ]

"I am very satisfied with the eyelid correction. I am treated very professionally by Dr. Imani and he is good at what he does. After the treatment I hardly had any pain or swelling, which made me very satisfied. They are knowledgeable, friendly and professional. In addition, I was allowed to pay in installments." [ 9.7 ]