fbpx
Haartransplantatie vanaf  950,-

Veilig en vertrouwen

 • RKorte wachttijden, dus snel geholpen.
 • RErvaren cosmetisch arts en dermatoloog.
 • RAangesloten bij NVCG, NVDV, DDG.
 • RInternationale trainers voor cosmetische behandelingen.
 • RNatuurlijk resultaat.
 • RBeoordeling van 9.5 door onze cliënten.

planning

Haaruitval behandeling

Wanneer u last heeft van haaruitval, bestaat de eerste stap van de behandeling bij Blumberg MC uit het inplannen van een consult. Tijdens de afspraak bespreekt u samen met de arts uw klachten en stelt de arts de oorzaak van de haaruitval vast. Om u zo goed mogelijk voor te bereiden op de behandeling, vindt u hier meer informatie over de verschillende behandelstappen. 

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, nodigen we u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze artsen. Tijdens het consult:

 • stelt de arts aan de hand van de Norwood Classificatie vast in hoeverre de haaruitval is gevorderd;
 • beoordeelt hij de haargroei, kwaliteit en dichtheid van de haren;
 • bespreekt hij met u uw wensen;
 • geeft de arts uitleg over de verschillende behandelmogelijkheden.  

Na het gesprek weet u of u in aanmerking komt voor een haartransplantatie. Soms is een ingreep niet nodig en is het effectiever om de haargroei te stimuleren met medicijnen. Ook kan de arts u adviseren een haartransplantatie te combineren met stimulatie van de haargroei. Het kan voorkomen dat de oorzaak van haaruitval niet duidelijk is. De arts zal dan, voordat de behandeling begint, een vervolgonderzoek inplannen. 

Wanneer u dit liever wilt, kan het consult telefonisch plaatsvinden. De ervaring leert dat dit goed werkt bij Nederlands- en Duitssprekende patiënten. Bij internationale patiënten is contact per e-mail het meest efficiënt.  

Na het consult stelt de arts een persoonlijk behandelplan voor u op. Wanneer de arts een haartransplantatie adviseert, beoordeelt hij de donorregio en stelt hij het aantal grafts vast dat hij gaat verplaatsen. Indien u tevreden bent over het consult en het aangeboden behandelplan duidelijk is, starten we de behandeling. Voor de ingreep ontvangt u een informatiepakket waarmee u zich zo goed mogelijk kunt voorbereiden. De volgende punten worden o.a. besproken:

 • Behandeling
 • Kosten
 • Nazorg
 • Herstel
 • Voordelen
 • Resultaten

Tot slot krijgt u de belangrijkste informatie mee naar huis, zodat u het nog eens rustig kunt doorlezen.

Liposuctie kan zowel onder locale verdoving plaats vinden als onder algehele narcose. Beide technieken hebben voordelen en nadelen.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat lokale verdoving (TLA liposuctie) veel veiliger is en meer voordelen heeft t.o.v. de algehele narcose. 

De Lokale verdoving Tumescentie lokale verdoving (TLA) is nu dan ook de gouden standaard voor de liposuctie. De voordeel van lokale verdoving zijn:

 • Geen narcose en minder kans op complicaties.
 • geen opname in ziekenhuis, 
 • geen nadelen/bijwerkingen van narcose, 
 • snellere herstel, 
 • minder kans op bloeding

Nazorg

Nazorg:

Omdat de haartransplantatie minimaal invasief is, is de herstelperiode kort. U kunt vaak al een half uur na de behandeling weer naar huis. In het behandelde gebied zijn wel kleine wondjes zichtbaar, maar deze genezen in enkele dagen. Ook kan uw hoofdhuid tijdelijk licht opzwellen door de behandeling. U bestrijdt de pijn eenvoudig met paracetamol.

Na het implanteren van de haarzakjes in het ontvangstgebied (de kalende plekken) gaat uw lichaam zelf werken om de haargroei te stimuleren. De geïmplanteerde haren vallen vaak twee à drie weken na de haartransplantatie uit. Schrik hier niet van, dit hoort erbij. De haarzakjes die nieuwe haren aanmaken blijven wel gewoon zitten.

Na drie tot vier maanden zult u de eerst resultaten van de behandeling zien. De haarzakjes maken nu nieuwe haren aan en in het behandelde gebied beginnen haren te groeien. In de drie tot twaalf maanden na de haartransplantatie komt de haargroei in het hele gebied weer op gang en krijgt u de gewenste dichtheid.

een tot twee weken na de behandeling komt u terug naar de kliniek voor een controle. De arts bekijkt de kleur van uw hoofdhuid en controleert de groei van de haren in het ontvangstgebied. Wilt u al eerder op controle komen of wilt u juist na deze controle nog een keer terugkomen? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken. De nazorg is inbegrepen bij de kosten van de behandeling.

STEL UW VRAAG AAN ONZE SPECIALISTEN

Behandelende artsen en medisch team

Kom langs voor een consult en deskundig advies.

Drs. Farzad Imani

BIG-nummer: 59911007901

Drs. Reggy Schift

BIG-nummer: 59911007901

Mw. Anat Goldschmidt

BIG-nummer: 59911007901

Gediplomeerd arts, dermatoloog en liposuctiespecialist

BIG-nummer: 59911007901

DRS. FARZAD IMANI

Drs. Farzad Imani heeft jarenlange ervaring in de cosmetische geneeskunde en cosmetische chirurgie in Nederland tevens ver daar buiten. Namelijk op verzoek kan er ook in het buitenland incidenteel gebruik gemaakt worden van de capaciteiten van de vaardigheden van Drs. Imani.  “De klassieke studie van menselijke anatomie en de klassieke kunst van cosmetische geneeskunde heeft mij geholpen om de beste resultaten te kunnen bereiken voor mijn patiënten.” Zowel als sportleraar, als bedreven schaker en in zijn medische praktijk. Hier is aandacht voor details belangrijk en maakt hem een meester in wat hij doet. “Je kan alles benaderen als een schaak strategie”. Je moet van te voren een plan maken wat je gaat doen en hoe je het gaat doen. Daarnaast de capaciteit hebben, om de juiste richting in te slaan en flexibel zijn het plan aan te durven passen en zo het doel te bereiken en daar op het juiste moment naar te handelen”. Drs. Imani is een van de grondleggers van Blumberg Clinics, samen met dermatoloog Drs. R. Schift en Ing. R. Geheniau.

Drs. F. Imani ontving zijn academische graad van doctorandus, Drs., in de geneeskunde. Zijn artsen diploma ontving hij van Erasmus Universiteit te Rotterdam. Zijn opleider voor cosmetische chirurgie is niemand minder dan drs. R. Schift, een internationale opleider voor liposuctie, facelift en andere dermatologische chirurgie. Drs. F. Imani is ingeschreven in het BIG register onder het nummer: 59911007901. Drs. F. Imani en zijn team zorgen met hun kennis en kunde dat Blumberg Clinics een van zeer deskundige en ervaren klinieken in Nederland en Duitsland is, voor beste esthetische behandelingen en chirurgie.

Drs. F. Imani, behandeld verschillende huid en haar problematiek met traditionele maar zeker ook innovatieve haartransplantatie methodes. Daarnaast behandelt hij huid problematiek met esthetische procedures, zoals Botox, Restylane Injecties en dradenlift. Verder is hij gespecialiseerd in huid verbeterende behandelingen zoals CO2-laser skin resurfacing, chemische peeling en meer invasieve behandelingen zoals liposuctie, lipofilling, huidexciscie, buiklift en facelift.

Blumberg MC biedt haar patiënten een gespecialiseerde en opmaat gemaakte behandeling met een bekwame en vakkundige artsen

Gediplomeerd arts, dermatoloog en liposuctiespecialist

BIG-nummer:69023728801

DRS. REGGY SCHIFT

Als internationale trainer voor dermatologie en dermatochirurgie is Drs. R. Schift een van de meest ervaren artsen in zijn werkgebied. Als gediplomeerd arts en dermatoloog, praktiserend o.a. ook in Duitsland en Nederland, beschikt Drs. Schift over jarenlange ervaring.

Sinds 1998 voert Drs. Schift o.a. liposuctie en facelift uit. De opleiding voor liposuctie heeft hij gevolgd bij Jeffrey Klein in Californië, USA. Jeffrey Klein is de pionier op gebied van liposuctie en uitvinder van de Tumescentie Lokale Anesthesie.

Drs. Schift zal u correct en vertrouwensvol begeleiden tijdens de weg naar de verwezenlijking van uw individuele wensen. Door zijn ervaring kent Drs. Schift de mogelijkheden en beperkingen van de diverse behandelingen als geen ander.

Drs. R. Schift heeft jarenlange ervaring in de cosmetische geneeskunde en cosmetische chirurgie in Nederland als ver daar buiten. Artsen uit de hele wereld volgen training bij Drs. R. Schift. Drs. R. Schift is een van de grondleggers van Blumberg Clinics, samen met Drs. F. Imani en Ing. R. Geheniau.

Drs. R. Schift ontving van Erasmus Universiteit te Rotterdam zijn academische graad van doctorandus, Drs., in geneeskunde. Zijn artsen diploma en opleiding tot Medisch Specialist Dermatoloog hij ook van in het Erasmus Universiteit te Rotterdam afgerond. Drs. R. Schift is ingeschreven in het BIG register onder het nummer:. 69023728801    drs. R. Schift en zijn team zorgen met hun kennis en kunde dat Blumberg Clinics een van meest deskundige klinieken in Nederland en Duitsland is, voor beste esthetische behandelingen en chirurgie.

Drs. R. Schift heeft zijn eigen operatie methodes ontwikkeld voor beenlift en buikliften, waardoor deze operaties onder lokale verdoving plaats kunnen vinden, ook is de hersteltijd hierdoor veel korter  en de kans op complicaties vele malen kleiner.

Drs. R. Schift, behandeld naast huid problematiek met innovatieve operatie methodes. Daarnaast zijn behandelingen als facelift, liposuctie en buik/been liften standaard ingrepen. Verder behandelt hij huid problematiek met esthetische procedures, zoals Botox, Restylane Injecties en dradenlift. Verder is hij gespecialiseerd in Huid verbeterende behandelingen zoals CO2-laser skin resurfacing.

Blumberg MC biedt haar patiënten een gespecialiseerde en opmaat gemaakte behandeling met een bekwame en vakkundige artsen.  

Gediplomeerd arts, dermatoloog en liposuctiespecialist

BIG nummer 29922058030

MW. ANAT GOLDSCHMIDT

Met onze geavanceerde apparatuur help ik u graag aan een succesvolle ontharing. Sinds 1999 houd ik mij bezig met geneeskunde en de meeste ervaring heb ik opgedaan in Oostenrijk en Zwitserland. Inmiddels ben ik alweer enkele jaren actief in Nederland en help u graag met een correcte behandeling.

Eén van mijn sterke punten is dat ik erg stressbestendig ben en altijd de rust in mijn werk weet te bewaren. Ik ben erg betrokken en klant- en servicegericht en wil altijd de beste zorg verlenen op hoog niveau. Door mijn jarenlange ervaring ken ik de mogelijkheden en beperkingen van het ontharen erg goed. Graag heet ik u welkom in onze kliniek.

planning

Waarom een haartransplantatie bij Blumberg Medisch Centrum?

Blumberg MC onderscheidt zich van alle klinieken in Nederland (en
ver daar buiten) doordat de artsen de behandelingen volledig zelf uitvoeren! De artsen zijn allen Nederlands BIG geregistreerd en zijn internationale trainers voor FUE haartransplantatie. Vraag een consult aan met een van onze specialisten Drs. F. Imani en Drs. R. Schift.

FUE-haartransplantatie

De artsen van Blumberg MC zijn gespecialiseerd in de FUE-haartransplantatie. Met deze methode verplaatsen ze tot wel 2500 haarfollikels (haarzakjes) per dag van de achterkant van uw hoofd naar de kruin of haargrens. De techniek is pijnloos en snijden in de hoofdhuid is niet nodig. Na de transplantatie blijven de haren uw hele leven doorgroeien, waardoor u geniet van een volle bos haar en een jongere uitstraling.

 

Patiënt: 42 jaar

Classificatie: 

Norwood 5

Behandeling:

FUE handmatig

Punch size:

0.9mm

Implantatie:

Choi Implanter

Aantal sessies:

2

Aantal Grafts:

4500

Waarom een FUE-haartransplantatie bij Blumberg MC?
 • Behandeling door een haartransplantatie specialist
 • Lokale verdoving, dus vrijwel geheel pijnloos
 • Geen zichtbare littekens door minuscule naald
 • Snel herstel en een natuurlijk, blijvend resultaat
Filosofie:

Blumberg MC is meer dan een cosmetisch kliniek. Bij ons staat veiligheid bovenop daarnaast streven we altijd een natuurlijk en mooi resultaat die bij u past. Wij luiteren naar uw wensen, u staat centraal. De dermatologen en cosmetisch artsen zijn allen Nederlands BIG geregistreerde artsen met uitstekende nationale en internationale ervaring. Waarom haartransplantatie bij Blumberg MC?

 • Drs. F. Imani heeft jaren lange ervaring in haartransplantatie. Hij heeft de kennis opgebouwd door oa zijn leermeester, Dokter R. Schift de bedenker van meerdere operatie technieken.
 • Drs. F. Imani is inmiddels zelf een internationale trainer van haartransplantaties.
 • Drs. Schift en Drs. Imani hebben de juiste kennis en kunde in huis voor een goede en veilige behandeling met een natuurlijk resultaat.
 • Blumberg MC heeft de een moderne up to date operatie kamer waar het van belang is dat de officiële protocollen voor uw veiligheid gehanteerd worden.
 • Regelmatig bezoeken de artsen internationale congressen om hun kennis en kunde up to date te houden met internationale collega’s en de nieuwste verantwoorde technieken weer eigen te maken.
 • Drs. F. Imani en Drs. Schift ontwikkelen zich zelf en Blumberg Clinics continu om de nieuwste technieken voor u aan te kunnen bieden voor een efficiënt en natuurlijkere resultaten.

 Kwaliteit en veiligheid:
Wij bieden scala aan behandelingen, onze dermatologen en cosmetisch artsen zijn gespecialiseerd in hun vak. Zowel Drs. F. Imani als Drs. R. Schift geven internationale trainingen in hun vakgebied. Wij voeren enkel behandelingen uit waar we zeer goed in zijn, om de expertise maximaal te houden en zo beste en veiligste zorg te kunnen bieden voor u.

Keurmerken:

Blumberg MC bezit de volgende keurmerken:

 • NVCG (Nederlandse vereniging van cosmetische geneeskunde)
 • NVVCC (Nederlandse vereniging van cosmetische chirurgie
 • NVDV Nederlandse vereniging voor dermatologie en venerologie
 • BVDD Berufsverband der Deutschen dermatologen

Zo werken wij

We begeleiden je van het eerste consult tot de laatste controle

Stap 1

Telefonische intake

w

Stap 2

Adviesgesprek met arts

}

Stap 3

De Behandeling

v

Stap 4

Nazorg

Of neem contact op: 085-7600410 

MA – DO 09.00 – 17.00
VR 10.00 – 17.00

Direct contact opnemen

Tel: 085 760 0410

MAANDAG T/M ZATERDAG 09.00-17.00
(Zaterdag of afspraak)

 

Getuigenis

Wat ze zeggen

"At first I doubted whether I wanted to do wireless, but was tired of certain lines that I could not camouflage using Fillers. After a consultation I decided to do a thread lift and I am very satisfied with the result. I had long wires installed. After about 2-3 weeks I have clearly seen the result: a straight face that also looks natural at the same time. I will certainly do a second session after a while, but this time with short threads to achieve the optimal result.

It's not a cheap treatment, at least for me. But I think it's definitely worth your money. Dr. Farzad Imani is very knowledgeable and professional in his profession and does not just apply treatments. So recommended." [ 10.0 ]

"Very satisfied with the thread lift that Dr. Farzad Imani has performed. The step was too big, but after 2 free consultations, I did it a lot and what I can expect. Very satisfied with the result and very natural. After 3 months I have to visit once more for a second session and then I achieve the end result. But I am already very satisfied.

Super nice result, especially at the corners of the mouth, which was hanging before and my double chin and cheekbones, which naturally seems young. Very different from fillers. Dr. Imani is skilled in thread lift :)" [ 9.8 ]

"I am very satisfied with the eyelid correction. I am treated very professionally by Dr. Imani and he is good at what he does. After the treatment I hardly had any pain or swelling, which made me very satisfied. They are knowledgeable, friendly and professional. In addition, I was allowed to pay in installments." [ 9.7 ]