fbpx
lipoedeem vanaf  2.900,-

Veilig en vertrouwen

 • RKorte wachttijden, dus snel geholpen.
 • RErvaren cosmetisch arts en dermatoloog.
 • RAangesloten bij NVCG, NVDV, DDG.
 • RInternationale trainers voor cosmetische behandelingen.
 • RNatuurlijk resultaat.
 • RBeoordeling van 9.5 door onze cliënten.

planning

Lipoedeem behandeling

Wanneer u aan lipoedeem lijdt, bestaat de eerste stap van de behandeling bij Blumberg Clinics uit het inplannen van een consult. Tijdens de afspraak bespreekt u samen met de arts uw klachten en stelt de arts de diagnose vast en stelt een behandel traject voor u op. Om u zo goed mogelijk voor te bereiden op de behandeling, vindt u hier meer informatie over de verschillende behandelstappen.

1-.Eerste contact: een professionele consult zonder commerciële oogpunt.

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, nodigen we u uit voor een professionele consult zonder commerciële oogpunt met een van onze artsen. Consulten kunnen zowel in Amstelveen als in Borken (Duitsland, net over de grens) plaats vinden. Tijdens het consult:

 • stelt de arts aan de hand van uw klachten de Classificatie vast in hoeverre de lipoedeem is gevorderd;
 • beoordeelt hij de lipoedeem, kwaliteit van uw huid en u mobiliteit;
 • bespreekt hij met u uw wensen;
 • geeft de arts uitleg over de verschillende behandelmogelijkheden.  

Na het gesprek weet u of u in aanmerking komt voor een lipoedeem liposuctie. Soms is een ingreep (nog) niet nodig of u komt er niet in aanmerking voor. Ook kan de arts u adviseren een lipoedeem liposuctie te combineren met andere behandelingen.

2-.Een persoonlijk behandelplan

Na het consult stelt de arts een persoonlijk behandelplan voor u op. Wanneer de arts een lipoedeem liposuctie adviseert, beoordeelt hij behandelende regio, uw huid en uw algehele gezondheid. Indien u tevreden bent over het consult en het aangeboden behandelplan duidelijk is, starten we de behandeling. Voor de ingreep ontvangt u een informatiepakket waarmee u zich zo goed mogelijk kunt voorbereiden. De volgende punten worden o.a. besproken:

 • Behandeling
 • De 7dagen bedenktijd
 • Kosten
 • Nazorg
 • Herstel
 • Voordelen
 • Resultaten

Tot slot krijgt u de belangrijkste informatie mee naar huis, zodat u het nog eens rustig kunt doorlezen.

 

3-.Inplannen van een behandeling

In dien u samen met de arts besluit dat een behandeling in uw voordeel is, zal de arts groen licht geven voor de behandelingen. Hierna kunt u samen met de assistent een behandeldatum uitkiezen.

U krijgt ook de toestemmingsformulieren en leefregels opgestuurd nadat de behandeldatum vast staat.

Neem contact op met Blumberg MC voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze artsen. Dit kan door te bellen naar 020 440 0440 of door een bericht te sturen naar info@blumbergmc.nl. We ontdekken graag wat we voor u kunnen betekenen! 

 

4-.Lipoedeem TLA liposuctie

 • Plaatselijke verdoving: U krijgt een plaatselijke verdoving om ervoor te zorgen dat u geen pijn voelt tijdens de lipoedeem liposuctie. 
 • Vet verwijderen: Met een holle canule haalt de arts lipoedeem vet uit. De verwijderede vet wordt en cel en al permanent uitgehaald.
 • Kwaliteit lipoedeem liposuctie behouden: 
 • Uw behandelaar is een ervaren arts in lipoedeem liposuctie
  Ons Operatiekamer wordt jaarlijks gekeurd door onafhankelijke instanties.
 • Wij werken met geldende protocollen en eisen van de ministerie van volksgezondheid.
 • All onze materialen hebben de juiste CE-keurmerk en zijn van gerenomeerde europese/amerikaanse fabrikanten.
 • Onze materialen worden jaarlijks gekeurd door onafhankelijke instaties op hun werking en veiligheid
 • Direct na de procedure: uw krijgt een stevige pak voor de regio waar uw behandeld bent.

Nazorg

Nazorg:

Omdat de lipoedeem liposuctie minimaal invasieve procedure is, is de herstelperiode relatief kort. U kunt vaak al een half uur na de behandeling weer naar zorghotel/uw huis. In het behandelde gebied zijn wel enkele kleine wondjes (van circa 3mm) zichtbaar, maar deze genezen in enkele dagen. U bestrijdt de pijn de vooraf geleverde recept.

Na het liposuctie krijgt u een stevige pak voor de regio waar lipoedeem vet weggehaald is. De pak dient u zoveel mogelijk te dragen gedurende eerste 6 weken. 

Na drie tot vier maanden zult u de eerst resultaten van de behandeling zien.

een week na de behandeling komt u terug naar de kliniek voor een controle. De arts bekijkt de kleur van uw hoofdhuid en controleert de behandelende regio. Wilt u al eerder op controle komen of wilt u juist na deze controle nog een keer terugkomen? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken. De nazorg is inbegrepen bij de kosten van de behandeling.

STEL UW VRAAG AAN ONZE SPECIALISTEN

Behandelende artsen en medisch team

Kom langs voor een consult en deskundig advies.

Drs. Farzad Imani

BIG-nummer: 59911007901

Drs. Reggy Schift

BIG-nummer: 59911007901

Mw. Anat Goldschmidt

BIG-nummer: 59911007901

Gediplomeerd arts, dermatoloog en liposuctiespecialist

BIG-nummer: 59911007901

DRS. FARZAD IMANI

Drs. Farzad Imani heeft jarenlange ervaring in de cosmetische geneeskunde en cosmetische chirurgie in Nederland tevens ver daar buiten. Namelijk op verzoek kan er ook in het buitenland incidenteel gebruik gemaakt worden van de capaciteiten van de vaardigheden van Drs. Imani.  “De klassieke studie van menselijke anatomie en de klassieke kunst van cosmetische geneeskunde heeft mij geholpen om de beste resultaten te kunnen bereiken voor mijn patiënten.” Zowel als sportleraar, als bedreven schaker en in zijn medische praktijk. Hier is aandacht voor details belangrijk en maakt hem een meester in wat hij doet. “Je kan alles benaderen als een schaak strategie”. Je moet van te voren een plan maken wat je gaat doen en hoe je het gaat doen. Daarnaast de capaciteit hebben, om de juiste richting in te slaan en flexibel zijn het plan aan te durven passen en zo het doel te bereiken en daar op het juiste moment naar te handelen”. Drs. Imani is een van de grondleggers van Blumberg Clinics, samen met dermatoloog Drs. R. Schift en Ing. R. Geheniau.

Drs. F. Imani ontving zijn academische graad van doctorandus, Drs., in de geneeskunde. Zijn artsen diploma ontving hij van Erasmus Universiteit te Rotterdam. Zijn opleider voor cosmetische chirurgie is niemand minder dan drs. R. Schift, een internationale opleider voor liposuctie, facelift en andere dermatologische chirurgie. Drs. F. Imani is ingeschreven in het BIG register onder het nummer: 59911007901. Drs. F. Imani en zijn team zorgen met hun kennis en kunde dat Blumberg Clinics een van zeer deskundige en ervaren klinieken in Nederland en Duitsland is, voor beste esthetische behandelingen en chirurgie.

Drs. F. Imani, behandeld verschillende huid en haar problematiek met traditionele maar zeker ook innovatieve haartransplantatie methodes. Daarnaast behandelt hij huid problematiek met esthetische procedures, zoals Botox, Restylane Injecties en dradenlift. Verder is hij gespecialiseerd in huid verbeterende behandelingen zoals CO2-laser skin resurfacing, chemische peeling en meer invasieve behandelingen zoals liposuctie, lipofilling, huidexciscie, buiklift en facelift.

Blumberg MC biedt haar patiënten een gespecialiseerde en opmaat gemaakte behandeling met een bekwame en vakkundige artsen

Gediplomeerd arts, dermatoloog en liposuctiespecialist

BIG-nummer:69023728801

DRS. REGGY SCHIFT

Als internationale trainer voor dermatologie en dermatochirurgie is Drs. R. Schift een van de meest ervaren artsen in zijn werkgebied. Als gediplomeerd arts en dermatoloog, praktiserend o.a. ook in Duitsland en Nederland, beschikt Drs. Schift over jarenlange ervaring.

Sinds 1998 voert Drs. Schift o.a. liposuctie en facelift uit. De opleiding voor liposuctie heeft hij gevolgd bij Jeffrey Klein in Californië, USA. Jeffrey Klein is de pionier op gebied van liposuctie en uitvinder van de Tumescentie Lokale Anesthesie.

Drs. Schift zal u correct en vertrouwensvol begeleiden tijdens de weg naar de verwezenlijking van uw individuele wensen. Door zijn ervaring kent Drs. Schift de mogelijkheden en beperkingen van de diverse behandelingen als geen ander.

Drs. R. Schift heeft jarenlange ervaring in de cosmetische geneeskunde en cosmetische chirurgie in Nederland als ver daar buiten. Artsen uit de hele wereld volgen training bij Drs. R. Schift. Drs. R. Schift is een van de grondleggers van Blumberg Clinics, samen met Drs. F. Imani en Ing. R. Geheniau.

Drs. R. Schift ontving van Erasmus Universiteit te Rotterdam zijn academische graad van doctorandus, Drs., in geneeskunde. Zijn artsen diploma en opleiding tot Medisch Specialist Dermatoloog hij ook van in het Erasmus Universiteit te Rotterdam afgerond. Drs. R. Schift is ingeschreven in het BIG register onder het nummer:. 69023728801    drs. R. Schift en zijn team zorgen met hun kennis en kunde dat Blumberg Clinics een van meest deskundige klinieken in Nederland en Duitsland is, voor beste esthetische behandelingen en chirurgie.

Drs. R. Schift heeft zijn eigen operatie methodes ontwikkeld voor beenlift en buikliften, waardoor deze operaties onder lokale verdoving plaats kunnen vinden, ook is de hersteltijd hierdoor veel korter  en de kans op complicaties vele malen kleiner.

Drs. R. Schift, behandeld naast huid problematiek met innovatieve operatie methodes. Daarnaast zijn behandelingen als facelift, liposuctie en buik/been liften standaard ingrepen. Verder behandelt hij huid problematiek met esthetische procedures, zoals Botox, Restylane Injecties en dradenlift. Verder is hij gespecialiseerd in Huid verbeterende behandelingen zoals CO2-laser skin resurfacing.

Blumberg MC biedt haar patiënten een gespecialiseerde en opmaat gemaakte behandeling met een bekwame en vakkundige artsen.  

Gediplomeerd arts, dermatoloog en liposuctiespecialist

BIG nummer 29922058030

MW. ANAT GOLDSCHMIDT

Met onze geavanceerde apparatuur help ik u graag aan een succesvolle ontharing. Sinds 1999 houd ik mij bezig met geneeskunde en de meeste ervaring heb ik opgedaan in Oostenrijk en Zwitserland. Inmiddels ben ik alweer enkele jaren actief in Nederland en help u graag met een correcte behandeling.

Eén van mijn sterke punten is dat ik erg stressbestendig ben en altijd de rust in mijn werk weet te bewaren. Ik ben erg betrokken en klant- en servicegericht en wil altijd de beste zorg verlenen op hoog niveau. Door mijn jarenlange ervaring ken ik de mogelijkheden en beperkingen van het ontharen erg goed. Graag heet ik u welkom in onze kliniek.

planning

Waarom een lipoedeem liposuctie bij Blumberg Medisch Centrum?

Lipoedeem liposuctie: Blumberg Clinics onderscheidt zich van de klinieken in Nederland (en ver daar buiten) op meerdere vlakken, o.a. de ervaring van de artsen, de toegepaste techniek en voor en na zorg. De artsen zijn allen Nederlands BIG geregistreerd en zijn internationale trainers in hun expertise veld. Vraag een consult aan met een van onze specialisten!.

PAL-lipoedeem-liposuctie:

De artsen van Blumberg Medisch Centrum zijn gespecialiseerd in TLA liposuctie met macroaire (PAL techniek). Met deze methode kunnen ze grotere hoeveelheden lipoedeem vet per sessie verplaatsen en een egale verdeling van de overige weefsel te verkrijgen. De techniek is minimaal gevoelig dankzij de lokale verdoving waarbij algehele narcose met alle risico’s van de narcose u gespaard blijven. 

Waarom een TLA liposuctie met microaire (PAL) bij Blumberg medisch centrum?

Besluit u na het consult tot ondergaan van de behandeling zijn de volgende voorbereidingen van belang:

 • Er geldt een cooldown periode van 2 dagen. Dit betekent dat u binnen 2 dagen na het consult geen behandeling kan ondergaan. 
 • Voor de beste genezing en resultaat is het belangerijk dat u 2 weken voor de behandleing stopt met roken. Een alternatief van roken kan nicone pleisters-zuigtableten of kauwgum zijn.
 • Regel vervoer naar en van de kliniek (u mag na de operatie geen auto rijden, openbaarvervoer wordt ook afgeraden).
 • Regel exra hulp in huishouden voor de eerste paar dagen.
 • Eventueel kunt u ook voor de eerste 1-2 dag een kamer boeken bij een zorghotel (informeer bij de kliniek voor de mogelijkheden).
Filosofie:

Blumberg MC ziet lipoedeem als een serieuze ziekte die zowel lichamelijke als mentale impact heeft op de patiënte!. Bij ons staat veiligheid bovenop daarnaast streven we altijd naar een verbetering van kwaliteit van leven van onze lipoedeem patiënten. Wij luisteren naar uw wensen, u staat centraal en wij zullen al ons bevindingen/mogelijkheden/beperkingen duidelijk en transparant met u bespreken. De dermatoloog, drs. R Schift en cosmetisch arts, Drs. F. Imani, zijn allebei Nederlands BIG geregistreerd artsen met uitstekende nationale en internationale ervaring. Waarom een lipoedeem liposuctie bij Blumberg MC?

Door onze visie en filosofie maken we ook geen gebruik van “zone” voor lipoedeem liposuctie. De beperkende factoren in een lipoedeem liposuctie is het gewicht van de patiënt en  verspreiding van lipoedeem. Afhankelijk van o.a. deze 2 factoren kunnen we operatietijd bepalen voor een vast bedrag hierbij bent u gunstiger uit dan wanneer we zouden moeten stoppen met de operatie, of een kleinere regio moeten behandelen omdat we afhankelijk zijn van zone. 

 • Drs. R Schift heeft meer dan 20 jaar ervaring in lipoedeem liposuctie.
 • Drs. F. Imani heeft zijn kennis opgebouwd door o.a. zijn leermeester, Dokter R. Schift.
 • De artsen zijn allebei internationale trainiers in hun expertise veld
 • Drs. Schift en Drs. F> Imani hebben de juiste kennis en kunde in huis voor een boede en veilige behandeling.

Regelmatig bezoeken de artsen internationale congressen om hun kennis en kunde up to date te houden.

Zo werken wij

We begeleiden je van het eerste consult tot de laatste controle

Stap 1

Telefonische intake

w

Stap 2

Adviesgesprek met arts

}

Stap 3

De Behandeling

v

Stap 4

Nazorg

Of neem contact op: 085-7600410 

MA – DO 09.00 – 17.00
VR 10.00 – 17.00

Direct contact opnemen

Tel: 085 760 0410

MAANDAG T/M ZATERDAG 09.00-17.00
(Zaterdag of afspraak)

 

Getuigenis

Wat ze zeggen

"At first I doubted whether I wanted to do wireless, but was tired of certain lines that I could not camouflage using Fillers. After a consultation I decided to do a thread lift and I am very satisfied with the result. I had long wires installed. After about 2-3 weeks I have clearly seen the result: a straight face that also looks natural at the same time. I will certainly do a second session after a while, but this time with short threads to achieve the optimal result.

It's not a cheap treatment, at least for me. But I think it's definitely worth your money. Dr. Farzad Imani is very knowledgeable and professional in his profession and does not just apply treatments. So recommended." [ 10.0 ]

"Very satisfied with the thread lift that Dr. Farzad Imani has performed. The step was too big, but after 2 free consultations, I did it a lot and what I can expect. Very satisfied with the result and very natural. After 3 months I have to visit once more for a second session and then I achieve the end result. But I am already very satisfied.

Super nice result, especially at the corners of the mouth, which was hanging before and my double chin and cheekbones, which naturally seems young. Very different from fillers. Dr. Imani is skilled in thread lift :)" [ 9.8 ]

"I am very satisfied with the eyelid correction. I am treated very professionally by Dr. Imani and he is good at what he does. After the treatment I hardly had any pain or swelling, which made me very satisfied. They are knowledgeable, friendly and professional. In addition, I was allowed to pay in installments." [ 9.7 ]